Till salu


Just nu finns följande lägenhet-/er till salu på Ängsviksgården:

Ängsviksvägen 10 A

Vindsvåning med 5 rum, 110kvm

Nu är Ängsviksgårdens största lägenhet till salu.

En omsorgsfullt nyrenoverad bostad i klassisk men modern stil med stor charm, söderläge högst upp i lugn inbjudande atmosfär. Lägenheten har balkong på södergaveln och två ingångar. Köket i öppen, ljus planlösning med vardagsrummet har ljusinsläpp från tre väderstreck.

Läs mer om lägenheten här


Ängsviksvägen 10 B

Gavellägenhet med 3,5 rum och kök på 72 kvm.

Just nu finns denna fantastiska lägenhet till salu i Ängsviksgården! 

Stora sällskapsytor med extra högt i tak. Vackra djupa fönsternischer i tre olika väderstreck ger lägenheten rikligt med ljusinsläpp från morgon till kväll. Utsikt över byn och den vackra trädgården. 

Läs mer om lägenheten här

För ytterligare information samt datum för visningar klicka här: https://www.husmanhagberg.se/objekt/angsviksvagen-10b-angsvik/OBJ24644_1770527387#oversikt


Håll koll på nya lägenheter till salu!

Om du är intresserad av att bo på Ängsviksgården rekommenderar vi varmt att du blir prenumerant på vårt nyhetsbrev. På så vis blir du först om att få information när en lägenhet finns till försäljning.

>> Prenumera på vårt nyhetsbrev här <<

Här kan du köpa en prisvärd lägenhet som ger dig möjlighet att njuta av skärgårdens lugn och skönhet, med Stockholms näringsliv och puls en bekväm 45 minuters bussresa bort.

Unika lägenheter med personliga detaljer som takfönster, högt i tak och möjligheten att välja att stänga om sig själv eller umgås med grannarna i den gemensamma trädgården eller matsalen. Tillsammans ger detta dig en perfekt kompromiss mellan villalivets större utrymmen och BRF-lägenhetens ekonomiska fördelar.

Som nyinflyttad med två små barn är detta en dröm för att få vardagen att gå ihop smidigt. Efter bara en vecka på Ängsviksgården hade vi blivit bättre välkomnade än vi någonsin blivit och bortskämda med den goda maten.

– Hannah