Till salu


Lägenheter till försäljning

Just nu finns det en fantastisk lägenhet till salu i Ängsviksgården! 

Vindsvåning med 5 rum och kök på 108 kvm

Ljuset flödar genom de många takfönstren i lägenheten. Barnen tar sig friheter och naturen finns lika nära till hands som grannarna. Det här är en lägenhet som hör hemma i drömmarna. Vi begriper det inte, men den är faktiskt till salu!

108 kvm med stort och luftigt vardagsrum, 4 sovrum, 2 badrum och ett lyxigt kök vårt fina sekelskifteshus. Här är livet enkelt. Det finns matlag, häng i trädgården och en riktig bullerbyskola runt hörnet.

Välkommen söndag 1/3 eller söndag 8/3 för visning!

>> Mer information & visning


Håll koll på nya lägenheter till salu!

Om du är intresserad av att bo på Ängsviksgården rekommenderar vi varmt att du blir prenumerant på vårt nyhetsbrev. På så vis blir du först om att få information när en lägenhet finns till försäljning.

>> Prenumera på vårt nyhetsbrev här <<

Här kan du köpa en prisvärd lägenhet som ger dig möjlighet att njuta av skärgårdens lugn och skönhet, med Stockholms näringsliv och puls en bekväm 45 minuters bussresa bort.

Unika lägenheter med personliga detaljer som takfönster, högt i tak och möjligheten att välja att stänga om sig själv eller umgås med grannarna i den gemensamma trädgården eller matsalen. Tillsammans ger detta dig en perfekt kompromiss mellan villalivets större utrymmen och BRF-lägenhetens ekonomiska fördelar.

Som nyinflyttad med två små barn är detta en dröm för att få vardagen att gå ihop smidigt. Efter bara en vecka på Ängsviksgården hade vi blivit bättre välkomnade än vi någonsin blivit och bortskämda med den goda maten.

– Hannah