Till salu


Just nu finns följande lägenhet till salu på Ängsviksgården:

Ängsviksvägen 10 A


Rymlig 1:a på 38kvm

Välplanerad etta med fint ljusinsläpp och takhöjd över det normala! Sovalkov och loft, utsikt mot trädgården. Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Ängsviksgården.

Läs mer om lägenheten här


Håll koll på nya lägenheter till salu!

Om du är intresserad av att bo på Ängsviksgården rekommenderar vi varmt att du blir prenumerant på vårt nyhetsbrev. På så vis blir du först om att få information när en lägenhet finns till försäljning.

>> Prenumera på vårt nyhetsbrev här <<

Här kan du köpa en prisvärd lägenhet som ger dig möjlighet att njuta av skärgårdens lugn och skönhet, med Stockholms näringsliv och puls en bekväm 45 minuters bussresa bort.

Unika lägenheter med personliga detaljer som takfönster, högt i tak och möjligheten att välja att stänga om sig själv eller umgås med grannarna i den gemensamma trädgården eller matsalen. Tillsammans ger detta dig en perfekt kompromiss mellan villalivets större utrymmen och BRF-lägenhetens ekonomiska fördelar.

Som nyinflyttad med två små barn är detta en dröm för att få vardagen att gå ihop smidigt. Efter bara en vecka på Ängsviksgården hade vi blivit bättre välkomnade än vi någonsin blivit och bortskämda med den goda maten.

– Hannah